14

Komentari (14)

Shik
Ma doveli ga daga tu spuste a Messia da dignu.Jer je Zlatan svojim igrama bio ispred njeg.Pa ga dovedu dabi Messi radio dok Zlatan sjedi.Zato Mesi neide iz Barcelone jer svi mu pomazu da igra kako njemu odgovara.Igrac jeste to nije sporno. Al bi se trebalo vidjeti kakav je i u drugim klubovima.Jer Zlatan je dokazao svoju klasu kroz mnoge klubove...
Mu'min Juventino FKS
pa vidi sesve kakav je u dresy argentine
Sajaga
Laudrup svjetska klasa koja je mogla igrati na bilo kojoj poziciji. 9ka u Barci ili 10tka u Madridu, covjek je pored tehnike igrao i mozgom. Samo kakve veze to ima sa Zlatanom koji je dosao toliko godina poslije tkz. Cryffove Barcelone.Messi je uvijek imao slobodu da bira gdje ce igrati. Problem je sto Zlatan ima preveliki ego i kompleks vise vrijednosti, te nije imao postovanju prema Messiu,koji je za njega bio mali kepec.Gledaj samo Suareza, ono belaj ali kada slavi gol, samo sto ga ne p****i Messiu.
DobarDan
A novinara i go*ana.. Gdje je je*eni smisao teksta ? Sta odgovorio je al se jos ne zna sta, pa je autor dobio ovaj zakljucak..
Pala
Katalonski gigagnt koji ne moze osvojit Spanski kup, sta da pricamo o ligi prvaka neki po 3x zaredom osvoje a neki ne mogu ni doc do finala !!
mer12
kradjom i jedni i drugi
Hooruk
Krepat ces od muke hejteru, na svakoj si narsinoj objavi pa da bar imas normalan i realan komentar nego samo hejtanje. Ne moze osvojiti kup, pa gdje ti zivis, skoro svake godine osvajaju upravo oni i kup i superkuo i prvenstvo, a real tolika sila 3 puta zaredom ligu prvaka osvaja a u prvenstvu i kupu ih svaka šuša is*****đa pa ti sad skontaj kako su osvojili te lige prvaka.
rehaTZ
Ti si kompletirana budala
Pala
Mesilandini hejteri dodite makar do 3x finala ne morate osvojiti mozete i izgubiti pa pricajte !!!
Pala
Hvati ti sad smo isti jer si ti bio budaletina ipo
zaboti janos
Tamo se Mesi pita,poznato odavno....
Hooruk
Da neces slucajno ti.
zaboti janos
Jok eto ti ces
Pala
Kad ne mozes osvojit finale kupa spanije svako ti je kriv pa cak neko ko i ne igra u toj utakmici !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.