Guardiola: Molim vas, poredite Salaha s nekim drugim igračem

Savjetuje španski stručnjak

Guardiola: Molim vas, poredite Salaha s nekim drugim igračem

Endin Čaušević, foto: EPA

Na Anfieldu sutra se igra veliki derbi između Liverpoola i Manchester Cityja u okviru 23. kola engleskog Premiershipa.

Manchester City je ubjedljivo lider na tabeli, dok će ekipa Jurgena Kloppa pokušati postati prva koja je ove sezone uspjela da pobijedi Građane. Sigurno je da nas očekuje veoma uzbudljiv meč na Anfieldu, a atmosfera se "zaoštrila" nakon izjava iz oba tabora.

Pep Guardiola ponovo je bio "mamac" za engleske medije koji su još jednom uspjeli da postave "škakljivo" pitanje za španskog stručnjaka. Novinare je zanimalo da li Guardiola vjeruje da Mohamed Salah može da se poredi s Leom Messijem s obzirom da Egipćanin igra u sjajnoj formi. Naravno, Pep je odgovorio u svom stilu.

"Zaista imam ogromno poštovanje prema Salahu i savjerujem vam da ga, za njegovo dobro, poredite sa nekim drugim fudbalerima, molim vas", poručio je Guardiola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi