Guardiola nakon meča sat vremena bio s igračima u svlačionici, otkrio je i šta im je rekao

City doživio poraz od Tottenhama

Guardiola nakon meča sat vremena bio s igračima u svlačionici, otkrio je i šta im je rekao

Fudbaleri Manchester Cityja doživjeli su poraz danas u gostima kod Tottenhama sa 2:0 u susretu engleskog Premiershipa. 

Nakon meča novinari su dugo vremena čekali Pepa Guardiolu na press konferenciji ali on se nije pojavljivalo. I naizad, nakon sat vremena, Španac se pojavio i otkrio šta je pričao s igračima u svlačionici:

"Rekao sam im koliko sam ponosan na njih, ali to nije dovoljno da ih utješi. Volim kad igramo kao što smo danas igrali", kazao je Španac.

O samoj utakmici kazao je sljedeće:

"Igrali smo dobro, ali nismo uspjeli zabiti. Oni su dva puta izašli pred naš gol i dva puta zabili. Događalo nam se to i prije, na tome moramo poraditi. Bilo bi pogrešno reći da smo bili loši, s obzirom na igru koju smo pokazali".

Mourinho smatra da je Sterling danas trebao dobiti crveni karton, ali Guardiola to nije želio komentirati:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne komentiram mišljenja drugih trenera pa tako neću komentirati ni ovo", poručio je on.

Bio je ovo 23. međusobni okršaj Josea Mourinha i Pepa Guardiole te šesta pobjeda portugalskog stručnjaka. Guardiola je dobio 11 susreta, a šest je završilo bez pobjednika.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...to legendo,samo nastavite sa tako dobrim igrama,da Liverpool osvoji titulu u narednih nekoliko kola,pa da se mogu fino skoncentrisati na odbranu titule u Ligi sampiona :D
2 2
kn0x
Po ko zna koji put ista izjava, kao igrali smo veoma dobro al nismo uspjeli zabiti, oni su dva put izasli i zabili... Nigdje veze, brate guardiola ne ide ti ove godine niste efikasni nije vise to to,i uopste nemas plan b samo forsiras svoju tika taku procitanu igru.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi