7

Komentari (7)

Benjamingst
Isti Ruud Gullit
Penderinos
Odličan stopera, poput van dojka tek ce pokazati puni potencijal kad ode iz male ekipe (Southampton ili bournemouth)
miki30
I sad će reći jedan od najboljih štopera svijeta samo zato što je plaćen 40 i neki milion. Isto kao i Van Dyk, a zašto to nekažu sad kad igra za Bornemouth?
Chupomoting
Pa da li je jedan od najbolji to cemo vidjeti, ali definitivno jedan od boljih stopera kojem je trebao iskorak da pokaze sta zna. Sama cinjenica da ga je htio chelsea, city i united dovoljno govori. Ako uzmemo u obzir da svim tim ekipama puse u zadnjoj liniji ko god da ga je doveo (a city ga je doveo) mislim da je kolko popravio zadnju liniju.
Piksi
Dobar stoper ali nemozes ga uporediti sa Van Dijkom. Ake je 180 cm a Van Dijk je 193 cm. Fizicki je Ferrari za njega
miki30
Nisi me razumio šta sam htio reći. Da je dobar to stoji, al tek će sad reći jedan od najboljih samo zato što igra u Cityu, isto kao Van Dyk, isto igrao i u Southamptonu i onda predje za 75 mil u Liverpool i sad odjednom najbolji. Kako nije bio najbolji dok je igrao u Southhamptonu??
tbra
Ako se ne varam on je bio u Chelseau i kao njihov posudjen igrac je igrao u ekoj ekipi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.