Guardiola nastavio da se rasipa s novcem: Nathan Ake potpisao za Manchester City

Stigao iz Bournemoutha

Guardiola nastavio da se rasipa s novcem: Nathan Ake potpisao za Manchester City

E. Čaušević

Manchester City je veoma aktivan na početku ljetnog prelaznog roka, a Građani su večeras predstavili već drugo pojačanje.

Naime, nakon što je Ferran Torres stigao iz Valencije za 23 miliona eura ekipa s Etihada večeras je zvanično potvrdila i dolazak defanzivca Nathana Akea koji je stigao iz Bournemoutha.

Engleski mediji pišu da je City za ovog defanzivca izdvojio oko 45 miliona eura, te je jasno da Pep Guardiola ni ovog ljeta ne želi da štedi novac kada su u pitanu pojačanja.

Ake je s Građanima potpisao ugovor na pet godine i od njega se očekuje da bude veliko pojačanje u odbrani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Odličan stopera, poput van dojka tek ce pokazati puni potencijal kad ode iz male ekipe (Southampton ili bournemouth)
4 5
Benjamingst
Isti Ruud Gullit
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije