Guardiola nastavlja po starom: Nakon ispadanja iz Lige prvaka dovodi pojačanje od 60 miliona funti?

Za njega možda nikada i niste čuli

Guardiola nastavlja po starom: Nakon ispadanja iz Lige prvaka dovodi pojačanje od 60 miliona funti?

Pep Guardiola je od dolaska u Manchester City potrošio preko 500 miliona funti na pojačanja, ali bez obzira na to nije uspio da ode dalje od četvrtfinala Lige prvaka. 

Ipak, bez obzira na sve, Pep namjerava nastaviti po starom, a dokaz za to su izvještaji iz Engleske koji kažu da španski trener kreće po vezistu Lyona Tanguyja Ndombelea.

Zadnji vezni fudbaler, koji inače ima 22 godine, već duže vrijeme je na radaru Guardiole koji namjerava za njega dati vrtoglavih 60 miliona futni.

Ipak, problem Cityju predstavlja činjenica što je za ovog igrača zainteresovan i Juventus koji je već navodno ušao u pregovore i za sada je nešto bliži potpisu 22-godišnjeg veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, obzirom da prelazni rok još nije ni počeo, a sezona nije završila, vjerovatno će obje ekipe još malo sačekati kada su u pitanju one najkonkretnije ponude.

Spomenimo i to da Guardiola u pomenutom fudbaleru vidi dugoročnu zamjenu za Fernandinha koji već ima 33 godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi