Guardiola ne prestaje trošiti: Nakon Torresa i Akea stiže još pet zvijezda

Totalni remont ekipe

Guardiola ne prestaje trošiti: Nakon Torresa i Akea stiže još pet zvijezda

E. Oštraković

Nakon što su sinoć ozvaničili transfer Ferrana Torresa, te se očekuje da svakog trenutka zvaničan bude dolazak Akea iz Bournemoutha, uprava Cityja ne miruje sa transferima.

Kako prenose engleski mediji, osim ta dva pojačanja, u Manchester City će doći još pet nogometaša, je će to naredne sezone biti potpuno novi tim.

Guardiola je ove sezone bio razočaran igrama pojedinih igrača, te smatra da su oni glavni razlog jer City nije osvojio titulu u Premier ligi.

Još uvijek nisu poznata sva imena sa kojima City pregovara, ali jesu dva napadača od kojih će jedan sasvim sigurno doći kao zamjena za Aguera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, prva želja Guardiola je napadač Intera, Lautaro Martinez koji se dugo povezuje i sa Barcelonom, ali bi na kraju mogao otići u Englesku.

Ukoliko se to ne dogodi, Guardiola ima spremnu zamjenu, a riječ je o napadaču Atletico Madrida, Joau Felixu.

Top Komentari

AmarSahi
Klopp je potrošio manje para za cijeli tim nego Guardiola za samo defenzivce.
6 1
Jack28
Bruda, malo ti je 5. Dovedi beka nekog za 80 miliona.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi