Guardiola nije gledao Liverpool: Trener Cityja se odlučio za drugi događaj i sve iznenadio
Trener Cityja je odlučio da prati golf za vrijeme trajanja utakmice na Anfieldu

Čudan izbor Španca

Guardiola nije gledao Liverpool: Trener Cityja se odlučio za drugi događaj i sve iznenadio

S. Pašalić

Liverpool je danas u derbiju savladao Chelsea sa 2:0 i ponovo se vratio na vrh tabele Premier lige.

U utakmici koja je odigrana nešto ranije Manchester City je u gostima savladao Crystal Palace sa 3:1. Iako su mnogi očekivali da će trener Manchester Cityja, Pep Guardiola gledati utakmicu Liverpoola, to se na kraju nije desilo.

Dok su neki igrači Cityja vjerovatno gledali Liverpool, Guardiola je odlučio da za to vrijeme pogleda turnir u golfu koji se održava u Engleskoj.

"Bit ću u autobusu ili avionu. Tiger Woods i Francesco Molinari igraju. Gledat ćemo Masters i možda utakmicu u Liverpoolu. Nadamo se da će Chelsea dobro obaviti posao", rekao je Guardiola prije utakmice na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova reakcija vjerovatno najbolje pokazuje kako su opušteni Guardiola i City u utrci za titulu nakon što su se ponovo riješili pritiska pobjedom protiv Crystal Palacea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Pa zar mu stvarno vjeruješ ?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi