Guardiola: Nikad nisam vidio ovakvog Aguera!
Tri gola je postigao Aguero u duelu protiv Huddersfielda (Foto: EPA)

Španac fasciniran

Guardiola: Nikad nisam vidio ovakvog Aguera!

M. Šljivak

Pep Guardiola je sa Manchester Cityjem silno ušao u novu sezonu.

Građani su danas pregazili Huddersfield sa 6:1 i došli su do drugog trijumfa u dva meča.

Guardiola je veoma zadovoljan onim što je njegov tim pokazao, a posebno je pohvalio Sergija Aguera koji je postigao tri gola.

"Zadovoljan sam sa tri boda i načinom na koji smo igrali. Počeli smo sezonu bolje nego prošlu i odradili smo dobar posao u 90 minuta", rekao je Guardiola, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dodavački dio je bio nevjerovatan, kontrola Sergija Aguera sjajna. Nikad ga nisam vidio u ovakvom izdanju otkako sam došao u City. U fantastičnom je stanju, igra sjajno sa i bez lopte. Zaslužio je ovacije sa tribina koje je dobio pri izlasku", rekao je Guardiola.

City iz dva meča ima šest bodova i gol razliku 8:1.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti