Guardiola otkrio planove, samo jedno pojačanje za City

Zadovoljan je igračkim kadrom

Guardiola otkrio planove, samo jedno pojačanje za City

U proteklom periodu sa Manchester Cityjem se povezivao veliki broj fudbalera.

Nakon što je na kormilo stigao Pep Guardiola vjerovalo se da Građani neće stati sa trošenjem ni u januaru. Kao pojačanja su se pominjali Virgil van Dijk i Nelson Samedo, ali od novih transfera, kako stvari stoje, neće biti ništa. 

"Za sada sam zadovoljan sa ovim što imam trenutno na raspolaganju, svoje povjerenje dajem igračima koje imamo", kazao je trener Guardiola i dodao:

"Ne kažem da nećemo eventualno pogledati nekoliko igrača, to ne mogu da tvrdim, ali mislim da se trenutno ništa neće promijeniti. Naravno, zasad jedino stiže Gabriel Jesus i imat ćemo još jednog napadača u njemu", dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Manchester City je kupio Jesusa za 32 miliona eura i on će se u janauru priključiti svom novom klubu. Prethodno je igrao za Palmeiras.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi