Guardiola ponovo otvara novčanik bogatih vlasnika i to zbog zvijezde Leicestera
Foto - EPA

Želi Soyuncua

Guardiola ponovo otvara novčanik bogatih vlasnika i to zbog zvijezde Leicestera

Midhat Šljivak

Ekipa Leicestera ponovo je apsolutni hit Premiershipa.


Nakon što su na šokantan način 2016. godine uzeli titulu prvaka, niko nije ni pomišljao da će Lisice i četiri godine kasnije biti u samom vrhu engleskog fudbala, no ovaj tim radi sjajno i zasluženo su među najboljim timovima Premier lige.

Transfere ovaj tim zaista sjajno radi. Konstantno dovode igrače za male pare, a prodaju ih po ogromnim cijenama, čemu smo svjedoci u transferima N'Gola Kantea, Harryja Maguirea, Dannyja Drinkwatera.

Naredni u izlogu tima sa King Powera mogao bi biti sjajni turski fudbaler Caglar Soyuncu za kojeg interes pokazuje aktuelni prvak Manchester City.

Turski mediji tvrde da su Građani ponudili 45 miliona eura za usluge 23-godišnjeg defanzivca, ali da je ova ponuda lagano odbijena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester za usluge sjajnog fudbalera traži minimalno 70 miliona eura, a vidjet ćemo hoće li Pep Guardiola ponovo posegnuti za novčanik bogatih vlasnika kako bi doveo još jedno skupocjeno pojačanje.

Soyuncu je ove sezone zaista odličan i za Leicester je nastupio u 22 utakmice. Ranije je igrao za Freiburg i Altinordu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi