Hoće li Tammy Abraham transferom šokirati Stamford Bridge?
Foto - EPA

Moguć odlazak

Hoće li Tammy Abraham transferom šokirati Stamford Bridge?

Midhat Šljivak

Mladi napadač Tammy Abraham (22) vrlo lako bi mogao napustiti Chelsea.

Ovaj 22-godišnjak nikako ne uspijeva da se dogovori o uslovima novog ugovora i sve su glasnije priče kako će napustiti Stamofrd Bridge.

Razvoj situacije prati Manchester City. Građani su spremni da iskoriste nezadovoljstvo Abrahama i da ga dovedu u svoje redove već u ljetnom prelaznom roku.

City će pokušati da završi pregovore već u narednom periodu i da osigura potpis sjajnog napadača već prje završetka ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Abraham traži platu od 180.000 funti. To mu u Chelseaju za sada nisu spremni ponuditi, ali zato Građani jesu, pa bismo od naredne sezone ovog fudbalera mogli gledati u timu Pepa Guardiole.

Ove sezone Abraham igra zaista sjajno. Odigrao je 28 utakmica u svim takmičenjima i ostvario je učinak od 14 golova i pet asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Cim je poceo zabijati, dajte mi vecu platu, hebes danasnji fudbal, imas pare plati me i igracu, nemas ode ja, ima ko hoce da me plati...Da neko srcem nosi dres i da gine za njega, a da ne gleda u milione, danas je to svjetsko cudo da se nadje u nekom timu..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi