Guardiola saopštio loše vijesti: Poznato koliko će utakmica propustiti Sergio Aguero
Sergio Aguero je u utakmici protiv Fulhama napustio teren u 57. minuti zbog povrede

Građani će sutra biti bez najboljeg strijelca

Guardiola saopštio loše vijesti: Poznato koliko će utakmica propustiti Sergio Aguero

S. Pašalić

Igrač Manchester Cityja Sergio Aguero će propustiti utakmicu protiv Cardiffa koja se igra u srijedu, saopštio je danas Pep Guardiola.

Najbolji strijelac Premier lige je napustio teren u 57. minuti na utakmici protiv Fulhama ovog vikenda koju su Građani dobili rezultatom 2:0.

On je također upitan za utakmicu polufinala FA kupa protiv Brightona koju City igra u subotu.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je rekao: "Nije trenirao posljednja dva dana, a sutra neće biti u stanju da igra".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatim je dodao: "Možda će biti spreman za subotu, ali vidjet ćemo kakav će biti njegov napredak sljedećih dana".

Guardiola će očajnički željeti da njegova zvijezda bude spremna za utakmicu četvrtfinala Lige prvaka koju City igra narednog utorka protiv Tottenhama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi