Odlazak iz Reala sve izvjesniji: Kroos odabrao narednu destinaciju

Nakon pet godina

Odlazak iz Reala sve izvjesniji: Kroos odabrao narednu destinaciju

A. Čaušević

Odlazak iz Reala sve izvjesniji: Kroos odabrao prvu opciju 

Zinedine Zidane planira osvježiti ekipu Real Madrida tokom ljeta, a jedan od igrača koji bi mogli promijeniti sredinu je i Toni Kroos.

Nijemac ne blista ove sezone, kao i većina najvećih zvijezdi kraljevskog kluba zbog čega su španski mediji sve učestalije pišu o njegovom odlasku.

U slučaju dolaska Paula Pogbe u Real, Kroos će sigurno napustiti Los Blancose. Prema pisanju El Confidenciala već je i izabrao prvu opciju, a to je Manchester City.

Iskusnog veznjaka će Pep Guardiola dočekati raširenih ruku jer sjajni stručnjak upravo u redovima Građana želi vidjeti ovog njemačkog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je u Real Madrid stigao 2014. godine te je jedan od najzaslužnijih igrača zašto je ovaj tim osvojio tri uzastopne titule prvaka Evrope.

Posljednjih dana špekuliše se i o njegovom odlasku u Juventus, dok bi u suprotnom pravcu trebao otići Miralem Pjanić. Međutim, ta zamjena je na "dugom štapu".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi