Guardiola se naguravao s trenerom Wigana u tunelu

Ispali iz FA Kupa

Guardiola se naguravao s trenerom Wigana u tunelu

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja oprostili su se od FA Kupa nakon što su večeras doživjeli šokantan poraz protiv Wigana (1:0) u osmini finala.

City je bio veliki favorit u dvoboju protiv trećeligaša, ali igrači ovog tima nisu iskoristili nekoliko sjajnih prilika što je Wigan žestoko kaznio. Građani su u drugom poluvremenu igrali s igračem manje jer je Fabian Delph dobio crveni karton u finišu prvog dijela.

Nakon što je sudija svirao kraj prvog poluvremena u tunelu stadiona došlo je do sukoba između Guardiole i trenera domaće ekipe Paula Cooka. Španski stručnjak je vjerovao da je Delph prestrogo isključen, dok je Cook tvrdio suprotno.

Guardioli je zasmetala Cookova reakcija nakon faula kada je skakao pored klupe i molio sudiju da isključi igrača Cityja. U tunelu je došlo i do naguravanja, ali se sve uspjelo smiriti i treneri su otišli u svlačionice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi