Guardiola se sprema na odlazak iz Manchester Cityja?

Britanski mediji špekulišu

Guardiola se sprema na odlazak iz Manchester Cityja?

A. Čaušević

Četvrta sezona u Manchester Cityju bi ujedno mogla biti i posljednja za Pepa Guradiolu na klupi Građana. 

Guardiola je za City ugovorom vezan do 2021. godine, ali Mirror danas donosi priču o klauzuli prema kojoj izumitelj "tika-take" ima pravo na raskid saradnje.

Glasine o odlasku španskog stručnjaka su sve učestalije posljednjih mjeseci, a sve je ubrzalo i nezadovoljstvo njegove porodice životom u Manchesteru.

Njegova supuga Cristina se navodno već odselila u Španiju zajedno sa njihovom najmlađom kćerkom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekuliše se i o novom interesu Bayerna koji će na kraju sezone tražiti trenera, ali Guardiola i ne djeluje zainteresovan za povratak u Njemačku.

Ovaj 48-godišnji trener je u Manchesteru od ljeta 2016. godine, za taj period osvojio je dvije uzastopne titule prvaka Engleske, ali se još uvijek čeka na iskorak u Ligi prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Svake, Ali bas svake godine ... pisete o njegovom odlasku :/ nastavite sa pisanjem o golotinjama, to vam ide od ruke puno bolje nego sport ;)
0 1
prometej
Priča se da su već izabrali kuhinju za novi stan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi