Guardiola u Cityju želi tri fudbalera

Nije ni stigao, a već naredio pojačanja

Guardiola u Cityju želi tri fudbalera

Španski nogometni stručnjak Pep Guardiola ovog ljeta preuzet će kormilo u ekipi Manchester Cityja.

Guardiola navodno već ima listu fudbalera koje bi želio dovesti u ovaj tim, a na njoj su tri velike zvijezde Premiershipa.

Naime, on je zainteresovan za dovođenje Alexisa Sancheza iz Arsenala, Johna Stonesa iz Evertona i Dannyja Rosea iz Tottenhama.

Treba reći i da je Guardiola navodno već naredio čelnicima Cityja da krenu po ove fudbalere i da ih uskoro potpišu. Ipak, neki fudbaleri neće biti previše sretni zbog dolaska Guardiole, jer ih Španac ne namjerava zadržati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenose engleski mediji to su Fernando, Yaya Toure i Samir Nasri i oni bi uskoro trebali pronaći novi klub.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi