Guardiola za meč protiv Dinama najavljuje: Ovo je prestižno takmičenje, idemo s prvim timom
Guardiola nema namjeru da odmara igrače protiv Dinama

Trener Cityja jasno poručio kakav je njegov plan

Guardiola za meč protiv Dinama najavljuje: Ovo je prestižno takmičenje, idemo s prvim timom

S. Pašalić, foto: EPA

Manchester City je sinoć na Etihadu odigrao samo 1:1 protiv Šahtara.

Ekipa Pepa Guardiole nije uspjela stići do pobjede, ali je i pored toga kolo prije kraja osigurala prolazak u nokaut fazu.

"Vidio sam dosta dobrih, ali i loših stvari danas. Stvari na kojima moramo raditi. Ali prošli smo u osminu finala i to je najvažnije nakon ove utakmice", rekao je Guardiola nakon utakmice.

Trener Građana se nakon toga osvrnuo i na meč posljednjeg kola protiv Dinama i dao odgovor na pitanje s kojom ekipom će doći u Zagreb.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Koristit ćemo prvu ekipu. Ovo je Liga prvaka, prestižno takmičenje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je isto tako poštovanje prema Atalanti i Šahtaru", najavio je Guardiola.

Mnogi su očekivali da bi Guardiola mogao odmoriti neke igrače s obzirom da City utakmicu protiv Dinama igra par dana nakon gradskog derbija protiv Uniteda, a nakon toga Građane čeka meč protiv Arsenala, ali čini se da Španac razmišlja drugačije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Strucnjak12345
Sto pizdohane sinoc nisi pobjedio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi