Guarin iz Intera u Milan?
Foto: EPA

Rossoneri dovode veznjaka?

Guarin iz Intera u Milan?

Midhat Šljivak

Kolumbijski fudbaler Fredy Guarin mogao bi napraviti transfer u ekipu Milana.

Aktuelni igrač Milanovog gradskog rivala Intera našao se u interesu rukovodstva Rossonera, te bi ovog ljeta dres Nerazzurra mogao zamijeniti dresom Rossonera.

Navodno, Milan će u narednim danima poslati službenu ponudu 29-godišnjeg veznjaka, kojeg vide kao jeftiniju varijantu u odnosu na Belgijanca Axela Witsela od kojeg je tim sa San Sira odustao.

Guarin je član Intera do 2012. godine, a ranije je igrao za Porto, St. Etienne, Bocu i kolumbijski Envigado. Za Nerazzurre je Guarin odigrao 92 utakmice i postigao 14 pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan od najboljih veznjaka Intera ne bi bio prvi igrač koji je prešao sa Giuseppe Meazze prešao na San Siro. Prije njega to su radili: Hernan Crespo, Christian Vieri, Zlatan ibrahimović, Clarence Seedorf...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.