Bayern potvrdio problem, Portugalci u strahu - Velika zvijezda propušta i Evropsko prvenstvo?
FOTO: EPA

Igrač Bayerna se povrijedio jučer

Bayern potvrdio problem, Portugalci u strahu - Velika zvijezda propušta i Evropsko prvenstvo?

Esmer Oštraković

Bayern ubrzo očekuje revanš utakmica polufinala Lige prvaka protiv ekipe Real Madrida.

Nakon prve utakmice koja je odigrana u Minhenu Bayern je imao prednost od 2:1, ali utakmica je na kraju završena remijem od 2:2.

To znači da će pitanje putnika u finale Lige prvaka biti riješeno u revanš utakmici koja će biti odigrana u Madridu na Santiago Bernabeuu.

Danas su iz Bayerna potvrdili loše vijesti, a radi se o tome da će Raphael Guerreiro propustiti revanš utakmicu polufinala Lige rpvaka koje se igra u srijedu.

Naime, on je povrijedio lijevo stopalo na jučerašnjoj utakmici koja je odigrana protiv Stuttgarta, ali nije poznato kada će se vratiti na teren.

Oglasi

Bayernu su do kraja sezone ostale tri ili četiri utakmice, a naravno to zavisi od eventualnog plasmana u finale Lige prvaka koje se igra 1. juna na Wembleyu.

Osim toga iz Bayerna su dodali i da je Guerreiro povrijedio ligamente lijevog stopala, te da je pitanje da li će biti spreman za nastup na Evropskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj fudbaler je imao povredu koljena u martu, a nakon toga je igrao jako dobro u dresu Bayerna.

Protiv Kolna je čak postigao i gol, a igrao je i 90 minuta protiv Arsenala u Ligi prvaka, te je upisao asistenciju za gol kojim je Bayern izborio prolau u polufinale ovog takmičenja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije