Guingamp uvjerljiv na gostovanju kod Rennesa

Ligue 1

Guingamp uvjerljiv na gostovanju kod Rennesa

D. Vejo

Fudbaleri Rennesa poraženi su danas na svom terenu od ekipe Guingampa rezultatom 0:3 (0:0) u okviru 34. kola francuske lige.

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjerivanja snaga. Uglavnom se igralo na sredini terena, a pogodaka nije bilo. 

Ipak, u drugom dijelu fudbaleri Guingampa pokazuju svoje drugo lice i prebacuju u višu brzinu. Prvo je u 63. minuti meča na asistenciju Giressea siguran realizator bio Diallo.

Svega 10 minuta trebalo je gostima da udvostruče prednost. Na 0:2 povisio je Briand a svoju drugu asistenciju ponovo bilježi Giresse.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Konačnih 0:3 postavlja Sankhare u 77. minuti meča a po treći put Griesse je asistent. Nakon ovog meča, Rennes zauzima sedmo mjesto na tabeli, dok je ekipa Guingampa na 14. pozicji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi