Gundogan ovog ljeta odlazi u Seriju A?

Želi ga Inter

Gundogan ovog ljeta odlazi u Seriju A?

Njemački reprezentativac Ilkay Gundogan mogao bi ovog ljeta napustiti Manchester City.

On je bio jedno od prvih pojačanja španskog trenera Pepa Guardiole kada je došao na klupu Cityja na ljeto 2016. godine, ali čini se kako nema namjeru produžiti ugovor sa klubom.

Nijemac je vjerovatno željan novih izazova, a obzirom da ga ugovor za Građane veže do ljeta 2020. godine, City neće imati izbora nego da ga proda.

Kako prenose engleski mediji, za usluge ovog vrlo pouzdanog veznog fudbalera interesuje se Inter i Gundogan bi upravo tamo mogao da nastavi karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, on je prije Cityja igrao za Borussiju Dortmund i Nurnberg. Ove sezone je u dresu Građana upisao 43 nastupa te je postigao pet golova uz sedam asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi