Gündogan: Pregovaram sa Bayernom i Barcelonom

Fudbaler Borussije

Gündogan: Pregovaram sa Bayernom i Barcelonom

Ilkay Gündogan, vezni fudbaler Borussije iz Dortmunda, nakon poraza od Wolfsbuga u finalu DFB Pokala priznao je zanimanje dva kluba. 

Sve je izvjesnije da njemački reprezentativac od naredne sezone neće trenirati pod palicom Thomasa Tuchela, a glavni favoriti za njegovo dovođenje su Bayern i Barcelona. 

"Istina je da pregovaramo, ali nikakva odluka nije donesena. Ne mogu ništa više od toga reći", kazao je Gündogan nakon utakmice i dodao:

"Ostavljam otvorenim hoće li Borussia Dortmund sljedeće sezone biti sa mnom ili bez mene. BVB je veliki klub i dolazi stvarno dobar trener., ali ne znam kako će to sve izgledati sljedeće sezone."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, ovaj 24-godišnji fudbaler u protekloj sezoni njemačkog šampionata postigao je tri pogotka i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti