Gunnarsson: Od Velsa možemo mnogo naučiti

Vezni igrač Islanda pohvalio konkurente

Gunnarsson: Od Velsa možemo mnogo naučiti

D. Vejo

Island večeras igra utakmicu života, okosnicu veznog reda činit će Aron Gunnarsson koji je ujedno i kapiten reprezentacije.

Ovaj iskusni 27-godišnjak do sada je pružao sjajne partije u dresu Islanda. Međutim, tokom jednog od intervjua on se osvrnuo i na igru Balea i društva, te je istekao kako bi se mnoge reprezentacije mogle ugledati upravo na njih. 

"Vels je nadolazeća fudbalska sila, na koju treba ozbiljno računati. Složni su što je najbitnije, tako da ih to čini jednom od jačih selekcija koje igraju na ovom prvenstvu. Iz utakmice u utakmicu pokazuju veliku želju za pobjedom", istakao je za medije Aron Gunnarsson.

Island trenutno igra utakmicu četvrtfinala Eura protiv domaćina Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi