Gušo: Imali smo sreće jer su i Grci kiksali

Trener golmana u reprezentaciji BiH

Gušo: Imali smo sreće jer su i Grci kiksali

Delegacija NS/FS BiH, članovi stručnog štaba „A“ reprezentacije i igrači Pirić i Vranješ stigli su danas u Sarajevo čarter letom iz Fara.

Trener golmana Adnan Gušo se na aerodromu obratio predstavnicima medija:

"Preostale su nam još dvije teške utakmice i sve je u našim rukama. Potrebne su nam dvije pobjede za baraž. Nemam riječi za ono što se desilo na Kipru. I pored igre koja nije obećavala imali smo prednost od dva gola. U drugom poluvremenu smo odigrali jako slabo i bili smo kažnjeni", rekao je Gušo, te nastavio:

"Protiv Gibraltara je bila evidentna razlika u kvalitetu. Imali smo sreće da ni Grci nisu napravili rezulat kakav su očekivali i još smo u igri za drugo mjesto".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Reprezentacija BiH će do kraja kvalifikacija odigrati još dva susreta. Prvo će 7. oktobra dočekati Belgiju, dok tri dana poslije slijedi gostovanje u Estoniji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi