Guti: Iker zna da je najbolji

"Ubrzo će sve postati normalno"

Guti: Iker zna da je najbolji

A. Haznadarević

I dalje glavna tema sportske javnosti je Mourinhovo ostavljanje Ikera Casillasa na klupi, što je ujedno Špancu bio prvi meč Primere u posljednjih deset godina u kojem nije nastupio.

Prokomentarisao je potez Portugalca i čovjek koji je dugi niz sezona branio boje kraljevskog kluba - Jose Maria Gutierez Guti, koji je istakao da će se situacija popraviti jako brzo, ne obrazlažući da li otkazom Mourinha ili na neki drugi način. 

 

"Ne radi se tu samo o odabiru između Ikera i Mourinha, najbitniji ovdje je Real Madrid. Važno je da se tim vrati u normalu što je moguće prije", smatra Guti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Iker zna da je najbolji golman na svijetu u ovom trenutku, ali i to da će ubrzo vratiti normalna situacija", dodao je bivši igrač Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.