Guti: Trojica fudbalera Reala mogu isto što i Messi

Smatra da imaju jednako dobru kontrolu lopte

Guti: Trojica fudbalera Reala mogu isto što i Messi

Teme:

Legendarni fudbaler Real Madrida Jose Maria Gutierrez Hernandez, poznatiji kao Guti, poznat je po čestim izjavama protiv Barcelone i njenih najboljih fudbalera.

Posljednja u nizu tiče se najboljeg fudbalera Barce Lea Messija čijim partijama Guti očito nije previše zadivljen. Iako je Messi odigrao fantastičan meč nedavno protiv Espanyola te je podsjetio kakav je majstor sa loptom, Guti smatra da njegove vještine imaju i trojica fudbalera Reala.

Naime, Guti je imenovao njih trojicu, ali i jednog fudbalera Barce koji imaju jednako dobru kontrolu lopte kao i Messi.

"Bila je to odlična partija (protiv Espanyjola) odličnog igrača. Ali, Neymar, Bale, Cristiano Ronaldo i Luka Modrić mogu sa loptom raditi iste stvari kao i on", rekao je Guti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da Guti danas ima 40 godina a da je za Real Madrid odigrao preko 500 mečeva u karijeri. Poslije Reala, odigrao je i jednu sezonu u Bešiktašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi