Haaland ispoštovao pravilo, pa nam predstavio najnoviju proslavu gola

Zaplesao nakon gola za 1:0

Haaland ispoštovao pravilo, pa nam predstavio najnoviju proslavu gola

E. Škorić

Erling Haaland je autor prvog gola u Bundesligi nakon dva mjeseca pauze.

Utakmicama u Njemačkoj vraća se nogomet koji je već mjesecima upao u krizu zbog pandemije koronavirusa, ali duel Borussije i Schalkea u Dortmundu vratio nam je stari dobri osjećaj vikend-nogometa.

A da sve bude još bolje, tu je nevjerovatni Haaland koji je postigao novi gol u dresu Borussije u koju je zimus stigao iz Salzburga.

To je bio njegov 10. bundesligaški gol u devetoj utakmici, a nakon što je zatresao mrežu gostiju iz Gelsenkirchena, uslijedilo je "korona" slavlje i poštivanje socijalne distance.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

[twitter]https://twitter.com/itfcnath/status/1261661461350420480[/twitter]

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Kakvo ba postivanje socijalne distance ibisevic dao gol grle ga saigraci,sport se vraca kakve ba zabrane i qurci palci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi