8

Komentari (8)

zvjezdan10
Ne znam samo kako se niko nije sjetio da polomi noge Keanu, lik je bio toliki mesar, namjerno povredjivao ljude i izvukao se.
BobPaisley
...volim ovakve startove...ja bi za ovo davao maximalno zuti karton...dosta mi je ovih placip*cki tipa Neymara i slicnih sto se za svaki kontakt valjaju po treneu pola sata...aku su vec placeni milione red je da istrpe neki grublji start...prje 25-30 godina nisu se tako lako davali crveni kartoni,evo malo startova legendarnog Vinnie Jonesa,on bi Neymara poslao u mrtvacki sanduk jednim startom... watch?v=qBAfN_AySac
Mu'min Juventino FKS
Braco mila, ova Bosna je prepuna retarda. Volis ovako nesto?! Moronu glupi nejmar ima cackalice umjesto nogu, vidis da jw stalno povrjedjen. Lik nema deset kila u swbi.
BobPaisley
...moron ti je otac...a sto se Neymara i njegovih nogica tice,niko ga ne tjera da se bavi fudbalom,za takve nogice postoje drugi sportovi,balet,umjetnicko klizanje,curling...inace ove sportove bi i tebi preporucio da pocnes da pratis jer o fudbalu nemas pojma,sto se da primijetiti iz tvojih komentara...
amadeus21
i onda pocnu svrstavat Keanea medju top igrace....obicni mesar
Keno
Lik ima facu ko crnac gledaj nosa
Śmeker007
Seljacino pogledaj sebe, nikome se ne ruga debilu jedan, pogotovo ne zbog izgleda tj. nosa ... nevaspitani kretenu!
Keno
Pusi mi kurcinu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.