Haalanda deset puta pitali dolazi li u Real Madrid, a njegova reakcija je sve rekla

Uspio se nekako suzdržati

Haalanda deset puta pitali dolazi li u Real Madrid, a njegova reakcija je sve rekla

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund večeras igraju u gostima protiv Seville prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Igrači njemačkog kluba jučer su doputovali u Sevillu gdje su odradili jedan trening. Pred početak treninga u centru pažnje bio je Erling Haaland koji se povezuje s dolaskom u Real Madrid ovog ljeta.

Ispred stadiona bila je grupa navijača, a kada se pojavio Haaland desetak puta su mu postavili pitanje da li dolazi u Real Madrid.

Na kraju ga je jedan od navijača pitao da li bi volio da igra u kraljevskom klubu, a Haaland se samo okrenuo i odmahnuo rukom. Jedan od njih je čak donio dres Reala da ga Haaland potpiše, ali je Norvežanin samo prošao pored njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je da Haaland nije želio da reaguje na takva pitanja što je jasno pokazao na kraju kada je samo odmahnuo rukom.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_medinic_
Oni haman hoce svakog da dovedu i kad dovedu budu na nivou kantonalne lige nije real ko što je nekad bio i svi ostali klubovi aj z
8 3
payron
Moze on mahati koliko hoce kad mu Real cifru pokaze ima da leti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi