Haaland u Audiju RS6 i sa mrkvom u ustima dijelio autograme

Uvijek susretljiv

Haaland u Audiju RS6 i sa mrkvom u ustima dijelio autograme

E. Škorić

Erling Haaland je jedan od najboljih napadača svijeta, a ovog talentovanog Norvežana mnogi obožavaju zbog njegovih osobina.

Haaland nije poput mnogih nogometaša odletio u visine i čvrsto je s obje noge na zemlji. Jako je susretljiv i uglavnom cijeni sve svoje fanove.

Jedan od navijača Borussije Dortmund snimio je kako njegov sin dobija autogram od Haalanda prilikom dolaska u trening kamp. Norvežanim se dovezao u crvenom Audiju RS6, a zanimljivo da je u ustima imao mrkvu.

Čini se da je Haaland u svakom trenutku spreman da unosi vitamine u svoj organizam i to bi mogao biti jedan odgovora na pitanje kako je moguće da je toliko superiroran u 21. godini.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navijači su naravno dobili svoje autograme, a Haaland se potom zaputio u trening centar kako bi nastavio s treniranjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi