Hadžanović: Samo tri boda nas sutra interesuju
Sjajni vezni fudbaler Slobode je glavna pokretačka snaga tima sa Tušnja

Vezni fudbaler Slobode za SportSport.ba

Hadžanović: Samo tri boda nas sutra interesuju

E. Dindić

Sutra na Tušnju u okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, snage će odmjeriti ekipe Tuzla Cityja i Slobode iz Tuzle. Susret dvije ekipe iz Tuzle će sasvim sigurno ponuditi dobar fudbal, a očekuje se i veliki broj publike na Tušnju. 

Sjajni vezni fudbaler Slobode Adis Hadžanović za SportSport.ba prokomentarisao je sutrašnji susret i iznio svoja očekivanja pred gradski derbi.

"Biće to zaista teška utakmica, ali mi nemamo prava na popravni, sutra nas zanimaju samo tri boda i prva pobjeda u prvenstvu. Ekipa Tuzla Cityja je zaista dobra ekipa, sa odličnim igračkim kadrom, ali mišljenja sam da smo i mi odlična ekipa, ali da nas je onaj mali faktor sportske sreće napustio u ova tri kola. Tuzla City je zvanično domaćin, ali Tušanj je dom Slobode i vjerujem da će naši navijači napraviti sutra fantastičnu atmosferu i uz naše zalaganje svih 90. minuta uspjećemo da ostvarimo pobjedu", rekao je Hadžanović.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 20:45h. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi