Hadžibegić dobija posao u Parisu?

Već neko vrijeme bez angažmana

Hadžibegić dobija posao u Parisu?

Nekadašnji selektor bosanskohercegovačke "A" reprezentacije Faruk Hadžibegić blizu je novog trenerskog angažmana.

Hadžibegić je slobodan već neko vrijeme, tačnije od septembra 2017. godine kada mu je uručen otkaz u Valenciennesu, no sada mu se smiješi novi trenerski posao u Francuskoj.

Tamošnji mediji su objavili informaciju da je proslavljeni fudbaler Sarajeva u igri za klupu drugoligaša Parisa, a među kandidatima osim Haždibegića su još Herve Della Maggiore i Oliver Guegan.

Hadžibegić iza sebe ima veliko iskustvo rada u francuskom fudbalu, poznaje dobro sve klubove u Ligue 2, obzirom da je prethodno u karijeri vodio Valenciennes, Arles, Bastiju, Dijon, Niort, Troyes, Sochaux...

Paris FC je, dodajmo i to, prošlu sezonu okončao na osmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi