15

Komentari (15)

Benjamingst
Ma imam da uzmemo 3 boda Fincima....
Celtic
Sve neki stručnjaci a ne mogu posla zadržati pola godine u Francuskim i Turskim drugoligašima, još kad su se dovodili u vezi reprezentacije da budu selektori.
rickyba
Nek je Morž dobar.
Popaye
BIH je trećerazredna reprezentacija sa jednim slučajnim nastupom u 27 godina iz najslabije grupe u historiji i kad se to prihvati i shvati da je BIH u rangu Estonije ili Makedonije bit će svima lakše.
Keno
Makar smo tebi dosta bitni da komentarises o nama i pratis rezultate na svaki drugi clanak :). mozes misliti kakav je tvoj zivot jadan i blijed ako ti je pisanje ovakvi tekstova svijetla tacka dana. Idi covjece kod svojih mi te ne volimo ovdje idi negdje gdje te ljudi hoce, uljepsaces sebi zivot kad se druzis s onim koji bi te prihvatili. Dakle mi ne :)
ArminA
Nigdje nisam vidio da jedan Estonac ili Makedonac bude u ranku na kakvom su Dzeko,Pjanic,Besic,Bicakcic imali smo golmana koji je bio najbolji golman u najjacoj ligi svijeta . Da ne nabrajam dalje. Popaye idi navijaj za cetnike i ustase bolje ti je . Takvima poput tebe ja bi zabranio pravo glasa pod svaku cijenu !
Jakako
Mornar bunca u snu
Zmajbosnjacki9295
Hahahaha nek ti trosis svoje vrijeme ovde, to je bitno, umri od ljubomore, bih igra, a gdje ste vi? :))))
Dobojlija
Popaye ti izgleda da navijas za tzv rs, e pa rs nikad nece imati reprezentaciju a bogme nece biti ni u UN u pa samo ti vrijedjaj brigabriza nas za tvoje misljenje kada je ubio rangu govneta sa dna kanalizacije
Sta kazes Popaye o onom nedosudjenom penalu za Portugal protiv Srbije, citava zemalska kugla je vidjela penal, samo sudija nije vidio, gledao sam onog jadnog i bijednog Rukavinu kako ubjedjuje sudiju da nije igrao rukom, sada je prakticno dokazano citavom svijetu da Srbi vole lagati, ako treba i zaklet ce se, ali ce ipak pod zakletvom slagati, jos nesto da ti kazem srbija nece proci kvalifikacije i nece otici na EP 2020, Srbija ti nece proci pored Portugala i Ukraine, jedva cekam da vidim utakmicu izmedju Ukraine i Srbije, uh da znas koliko Ukrajina voli Srbiju, Ukraina ne moze ni smisliti Srbiju.
Benjamingst
Popaye ovako ako je trecerazredna zasto onda komentiras? Ja neidem na Hrvstske ili Srpske sportske portale da bi provocirao. BiH je reprezentacija solidna I nije kako ti zelis da prikazes.... Estonija ??? Makedonija ???
Benjamingst
Bitno je da BiH pistoji... Da ima drzavu... Da ima svoju dezavnu reprezentaciju u svim sportovima... Da igraju za nju sve religije... Da se cuje HIMNA drzave BiH... To je ponos... A kome ti pripadas? Koji je tvoj ponos?
Benjamingst
Nogometas mrze I oni srbe.... inace inace drzim se sa njima, o Srbima kazu da su GENOCIDAN narod... a tako misli 80% svijeta...
mer12
sam igrac Man. Citiya ih je opisao cak ih je nazvao u trecem tvitu krvavim a to sto on ovdje nije blokiran od strane administratora to je vec sumljivo...
Benjamingst
Mer12: Prijavio sam od jucer admistracij njegove komentare. Dobili su I od drugih korisnika da Popaye provocira itd. Oni nisu uradili po tome apsolutno nista, pustili ga da pise sta hoce. Sumljivo je ovo sve, kad Edin Dzeko neda interweave ss ba onda slijdi na komentarima ponizavanje Edina... Ja da sam Edin ja pi tuzio redagciju SS ba .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.