Hadžibegić pozvao u reprezentaciju bivšeg fudbalera Sarajeva
Foto: Fudbalski savez Crne Gore

Pred mečeve s Mađarskom i Češkom

Hadžibegić pozvao u reprezentaciju bivšeg fudbalera Sarajeva

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pod vodstvom Faruka Hadžibegića počela je pripreme za septembarske obaveze.

Đetiće najprije 5. septembra očekuje prijateljski meč protiv Mađarske, a potom pet dana kasnije kvalifikacioni protiv Češke, oba na domaćem terenu.

Hadžibegić na ovom okupljanju ne može računati na sve fudbalere, pa je bio primoran uputiti nove pozive, a jedan je otišao i na adresu Sutjeske. Dobio ga je nekadašnji fudbaler Sarajeva Damir Kojašević koji igra odlično u crnogorskom prvenstvu.

„Iluzorno je trošiti riječi koliko sam sretan i ponosan zbog poziva u reprezentaciju. Rekao sam kada sam došao u Sutjesku da mi je cilj da u ozbiljnom i kvalitetnom klubu, uz dobre partije, pokušam da ponovo stignem u dres sa državnim grbom. Iskreno, nisam očekivao da će se to desiti tako brzo", izjavio je oduševljeni Kojašević za Sport klub.

Za Kojaševića je ovo ujedno i povratak u nacionalni tim, budući da je jedno vrijeme na njega računao i prethodni selektor Ljubiša Tumbaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi