13

Komentari (13)

Chwilla
Ovaj Faruk kad god se javi Sarajevo po ušima dobije!
user1583752673
Muski odigrat pa sta bude. Sretno Sarajevo!
Taceoni
Sve kaze kladionica nisu ludi oni
MangasColoradas
@Taceoni Prodaj kucu i uozi sve na Celtic,stavi hendikep2 posto si bas tako uvjeren,uzet ces fine pare.
Penderinos
Sarajevo ni po koju cijenu ne smije napasti celtic i misliti da su moćniji na terenu. Vidjelo se prošle godine kako celtic zna spucati kointru i za čas zabit gol. Treba igrati pametno prije svega u odbrani, ne dozvoliti da se primi gol u početnoj fazi, a u napadu sta se napravi, napravi. Ako mora pa i produžetke pa i penale, samo ne prodati lako kožu. Ako neko treba pogriješiti neka to bude Celtic. Samo smirenom igrom i hladne glave može se do dobrog rezultata.
SarajevoFC
Pa necemo valjda igrati ko skretnicari. Mi cemo se svakako morati braniti, ne sto hocemo nego sto ce nas oni napasti od starta. Treba izdrzati taj prvi pritisak i probavati uspostaviti ravnotezu na sredini i s kontrama. I taj pritisak ce jednom splasnuti a onda moramo i mi malo napasti.
MangasColoradas
@Penderinos Sarajevo treba napasti Celtic,prije ce tako ostvariti dobar rezultat nego braneci se.Ako nemas m*da neces ni dokle dogurati.Oni ako preuzmu inicijativu i krenu napadati napunit ce nas.Samo ne treba respektovati i igrati sa strahom,njih je 11 nas je 11 i oni su ljudi,to tako treba gledati.
Adohordas
Druze grijesis! TREBA NAPASTI OD PRVOG MINUTA DA IH IZNENADIMO,UOSTALOM NEMA RESPEKTA JER SU UPOZNALI TAJ SELTIK PROSLE GODINE,PA POGLEDAJ EKIPE U SKTOSKOJ KOJE SE BRANE KAKO ZAVRSE NA KRAJU UTAKMICE PROTIV SELTIKA...SAMO JAKO I BEZ RESPEKTA PA STA BOG DA,NIKO IMJA NECE ZAMJERITI NI TRUN AKO DAJU SVE OD SEBE A NE DA SE BRANE 70 minuta pa onda da ocekujemo dobar rezultat to nevodi nicemu
Rajvosa2019
Nikad nismo bolje startali u PL , jos na pocetku nismo bili uigrani pa je to sve islo na misice - zadnji par tekmi smo u dobroj formi - igramo dobro / Benjo i Fanimo sve bolji , samo Jos da Ahmo proradi - zasto nebi mogli pobijediti Celtic - nece biti lako ali imamo sanse , jos ako proradi onaj nas inat sve je moguce
Penderinos
Nemoj se razočarati ako Benju i Fanija sutra ne vidiš u na terenu, bar u fazi napada, nije realno očekivati da naši napadači dominiraju protiv ekipe poput ce Celtica. Ja bi se prije zadovoljio solidnim izdanjem u odbrani, koja ce biti na velikom ispitu, a napad je tu više da iskoristi eventualnu grešku odbrane ili za kontre. Samo jako i bez straha !
GiS
@Penderinos Tesko da ce moci Fanima da zaustave, iz kontra napada smatram da ce nam biti najvaznije oruzje
Rajvosa2019
@GiS @Penderinos naravno da netreba ocekivati nasu dominaciju - Celtic ce preuzeti inicijativu + vrsiti ce konstantan presing , nasa sansa je kao sto je GIS napisao kontra napad - Fanimo - Benjo i Ahmo trebaju iskoristiti 2-3 prilike koje nam se ukazu- a odbrana mora biti beton
Laola
Evo još jedan tekst, spavas li mirno kladionicaru ? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.