Hadžibegić zadovoljan uprkos porazu na Kosovu

Sokoli ponovo poraženi

Hadžibegić zadovoljan uprkos porazu na Kosovu

Reprezentacija Crne Gore predvođena našim Farukom Hadžibegićem poražena je sinoć od Kosova.

U kvalifikacijama za Euro 2020. već neko vrijeme Crnogorci bilježe loše rezultate, a novi poraz, četvrti po redu, dogodio se sinoć u Prištini (2:0).

Unatoč porazu Hadžibegić nije djelovao zabrinuti, štaviše istaknuo je kako je utakmica protiv Kosova bila "možda i najbolja na planu angažovanja fudbalera".

"Čestitam Kosovu na zasluženoj pobjedi. To je dobra ekipa. Oni su vješto iskoristili svježinu, kako mentalnu, tako i fizičku. Mislim da smo im pomogli da ih uvedemo u utakmicu", kazao je Hadžibegić nakon utakmice, pa dodao:

"Ovo je možda i naša najbolja utakmica na planu angažovanja. Međutim, igramo u takvom momentu - kada nam ne ide, onda ne ide. Psihološki trenutak je jako težak. Drago mi je da smo odigrali drugo poluvrijeme bolje nego prvo. To dokazuje da imamo kvalitet da izađemo iz krize."

Izvjesno je da će Crnogorci ostati bez pobjede u kvalifikacijama, posebno jer im slijedi duel u gostima protiv Engleske, gdje se, prema dosad viđenom, teško mogu čemu nadati.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Preuzmi 56SENAL, oni su poznati po tome sto su ZADOVOLJNI U PORAZU..
4 3
Bosnian King1
Pa nece vise nikog ni pobjedit kakvog su asa i znalca doveli.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi