Hadžić asistirao, Eskisehirspor ispao iz lige

Završeno prvenstvo Turske

Hadžić asistirao, Eskisehirspor ispao iz lige

Večerašnjim utakmicama 34. kola završena je sezona u turskoj Super ligi.

Eskisehirspor našeg Anela Hadžića je i definitivno ispao iz lige porazom od Genclerbirligija rezultatom 3:1. Domaći tim je u ranoj fazi utakmice poveo sa 2:0 golovima Boffina i Oguza, da bi Eskisehir smanjio na 2:1 pogotkom Ucara u 37. minuti na asistenciju Hadžića. Campos je u 76. minuti pogodio za konačnih 3:1.

Od lige se oprostio i Sivasspor, koji je remizirao sa Fenerbahčeom rezultatom 2:2, dok je posljednjeplasirani Mersin odavno prežaljen.

Galatasaray je sezonu završio visokom pobjedom nad Kayerisporom (6:0), Gazientepspor je savladao Antalyju sa 2:0, dok je Osmanlispor trijumfom nad Akhisarom rezultatom 1:0 izborio plasman u Evropu.

Ubjedljivu pobjedu upisala je i ekipa Kasimpase, koja je kao gost savladala Trabzonspor s velikih 6:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi