Hadžić: Atmosfera je bila top, nemam šta da kažem

Jedan od junaka

Hadžić: Atmosfera je bila top, nemam šta da kažem

A. Čaušević

Jedan od junaka u trijumfu Zrinjskog nad Utrechtom bio je i Irfan Hadžić.


Plemići su u revanšu poslije produžetka pobijedili s 2:1, a Hadžić je na sjajan način zabio izjednačujući gol.

"Jedna teška utakmica, morali smo da se branimo, ali smo znali njihove slabe tačke iskoristili smo ih i uspjeli smo pobijediti", rekao je Hadžić koji je komentarisao i atmosferu:

"Atmosfera je bila top, nemam šta da kažem, 12. igrač, sve pohvale".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BN78
Samo si zaboravio jedno da kažeš!Hvala FK Radniku Bijeljina i ljudima u njemu koji su me vratili u život i omogućili da sada budem bitan igrač.
1 6
MLADOST
Svaka Čast, znalački ste pregazili Utrecht, i dokazali svima da se i u BiH igra kvalitetan fudbal. Irfan Hadžić je kapitalac, go u stilu Džeke, svaka čast.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi