Hadžić: Biće teško, moramo dati svoj maksimum

Bh. reprezentativac zadovoljan

Hadžić: Biće teško, moramo dati svoj maksimum

Anel Hadžić, nogometaš austrijskog Sturma i bh. reprezentacije, prokomentarisao je žrijeb baraža za Evropsko prvenstvo u kojem će BiH igrati protiv Republike Irske. 

On je tijekom razgovora za SportSport.ba istakao da očekuje tešku utakmicu, ali i plasman naše reprezentacije na drugo svoje veliko takmičenje. 

"Ne mogu reći da sam presretan, jer svaka reprezentacija posjeduje određeni kvalitet i znamo da moramo dati svoj maksimum protiv bilo koga. Zadovoljan sam u svakom slučaju. Najvažnije je da budemo zdravi i spremni za utakmice koje nam dolaze, te da pobjedom usrećimo naše navijače u cijeloj BiH", kazao nam je Hadžić. 

Hadžić vjeruje da ćemo izboriti plasman u Francusku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Biće teško protiv Republike Irske, koja prezentira tipični engleski nogomet. Znam da Irci slove za borbenu reprezentaciju, da puno trče i da na taj način nadoknađuju ostale nedostatke. Ako budemo pravi, plasman neće doći u pitanje", zaključio je. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije