Hadžić: Igrači su me odlično prihvatili i jedva čekam debi za Zrinjski

Plemići se spremaju za evropske mečeve

Hadžić: Igrači su me odlično prihvatili i jedva čekam debi za Zrinjski

E. Čaušević

HŠK Zrinjski je danas odradio još jedan trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Plemići će se na teren vratiti već za nekoliko sedmica kada ih očekuje utakmica prvog pretkola Evropske lige protiv Akademije Pandev iz Makedonije.

Fudbaleri mostarskog kluba odradili su danas novi trening i već lagano ulaze u jači ritam treniranja. Nakon treninga izjavu je dao i novi napadča Irfan Hadžić koji je stigao iz Radnika na kraju prošle sezone.

"Došao sam iz Radnika i ekipa me prihvatila na najbolji način. Dobro se trenira i sigurno je da ćemo se dobro spremiti. Ono što mogu da kažem jeste da jedva čekam da počnu utakmice", rekao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prve utakmice pretkola Evropske lige na rasporedu su 11. jula, revanši 18. jula.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Imat ces priliku skutorcino drugo kolo islamske Nacionalnosti poderat cemo I tebe I Zrinjskog drugo kolo M.U.S.V.D.G
0 1
Dzebra2019
Mamicu ti škutorsku!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi