Hadžić: Igrali smo i protiv Zrinjskog prvu kući, pa ste vidjeli šta se desilo

Sportski direktor FK Sarajevo

Hadžić: Igrali smo i protiv Zrinjskog prvu kući, pa ste vidjeli šta se desilo

Nakon današnjeg žrijeba domaćinstva finala Kupa BiH medijima se obratio i sportski direktor FK Sarajevo Emir Hadžić.

On je rekao da nije toliko bitna činjenica da će Sarajevo u revanšu ići na Pecaru.

"Ne mogu reći da je ovo neka prednost ili nedostatak. Pogledajte dosadašnje utakmice, protiv Zrinjskog smo prvi meč igrali kući pa smo prošli. Idemo u svakom meču na pobjedu, tako da se nadam da ćemo slaviti", rekao je Hadžić pa se osvrnuo i na utakmicu protiv Širokog koja se igra u nedjelju u okviru Premijer lige:

"Nedjeljna utakmica je dobra uvertira za finale Kupa. Kako u Kupu, tako i u prvenstvu, želimo ići do kraja i moramo ići na pobjedu".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Je li Sarajevo favorit u finalu?

"Teško je reći da je neko favorit u finalu Kupa, ali je sigurno da smo trenutno malo kvalitetniji i ići ćemo na pobjedu", kaže sportski direktor tima s Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi