Hadžić strijelac protiv hrvatskog prvoligaša
Foto: epodravina.hr

Videoton slavio u Koprivnici

Hadžić strijelac protiv hrvatskog prvoligaša

Bh. fudbaler Anel Hadžić postigao je pogodak u prijateljskoj utakmici između Videotona i Slaven Belupa. 

Hrvatski prvoligaš je za vrijeme reprezentativne pauze na svom stadionu u Koprivnici ugostio Videoton, a pred 300-tinjak gledatelja do pobjede je stigla vodeća momčad mađarskog prvenstva slavivši rezultatom 2:0. 

Do prvog gola Videoton je stigao u 13. minuti kada je mrežu Slaven Belupa pogodio Šćepović, da bi u uvodnim minutama nastavka na 2:0 povisio naš Hadžić nakon greške odbrane domaćih. Bio je to ujedno i posljednji gol.

Videotonu je ova utakmica poslužila kao provjera pred naredni meč protiv Paksa koji je na rasporedu 1. aprila. U mađarskom prvenstvu Videoton je inače vodeći na tabeli sa tri boda više u odnosu na drugoplasirani Honved. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi