Hadžić: Nadam se da ćemo ostati među prvih šest ekipa

Napadač Radnika za SportSport.ba

Hadžić: Nadam se da ćemo ostati među prvih šest ekipa

E. Dindić

Radnik je danas na svom terenu bez većih problema savladao banjalučki Borac (3:0). Bijeljinci su od prve minute jasno pokazali da će oni biti tim koji će se pitati sve u ovom meču, te su postigli i dva pogotka s kojima su otišla na pauzu.

U drugom još jednom se zatresla mreža Banjalučana i Radnik je upisao zasluženu pobjedu. U listu strijelaca u ovom meču se upisao i napadač Irfan Hadžić.

Hadžić je nakon meča govorio za SportSport.ba.

"Teška utakmica na teškom terenu. Dobro smo se spremili i spremno smo dočekali Borac. Bitna su nam bila ova tri boda da bi ušli među prvih šest i nadam se da ćemo tu i ostati", kazao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Radnik će u goste Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi