Žižović: Zasluženo smo slavili, najvažnija su tri boda

Radnik bez problema protiv Borca

Žižović: Zasluženo smo slavili, najvažnija su tri boda

S. Mlaćo

U okviru 19. kola Premijer lige Bih nogometaši Radnika savladali su 3:0 Borac iz Banja Luke. Radnik je u prvih 45. minuta pružio mnogo više, te dobru igru krunisao sa dva pogotka, a Borac je u drugom dijelu igru pokušao da vrati neizvjesnost u meč, međutim to se nije desilo. 

U 86. minuti konačnih 3:0 postavio je rezervista Vladimir Bradonjić. Nakon meča različito raspoloženje trenera dva kluba.

"Drugo poluvrijeme smo igrali bolje i bili kvalitetniji. Iz te neke prevelike želje da se vratimo otvorili smo prostora Radniku i nismo izdržali. Radnik je slavoi zasluženo, iskoristio naše početničke greške na početku meča, a mi se sada okrećemo Krupi", kazao je trener Borca Igor Janković.

U redovima Radnika prezadovoljni nakon prve pobjede u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zasluženo smo slavili. Borac je mogao postići jedan pogodak, ali u ovom momentu su najvažnija tri boda. Okrećemo se utakmici sa Sarajevom, dat ćemo sve svoj maksimum, to je sigurno", istakao je trener Radnika Mladen Žižović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi