Hadžić: Presretan sam zbog svog prvog nastupa na Koševu

Mladi napadač Sarajeva

Hadžić: Presretan sam zbog svog prvog nastupa na Koševu

O. Lekić

Fudbaleri Sarajeva poraženi su u prvom kolu nove premijerligaške sezone od Zrinjskog na Koševu, a ono što je svakako obradovalo sve zaljubljenike u bordo boju jesu prve minute talentovanog napadača, Nedima Hadžića pred koševskom publikom. Hadžić je u igru ušao sredinom drugog poluvremena i ostavio je jako dobar utisak. 

"Osjećam se zaista presretno sto sam prvi put nastupio pred našim navijačima, na Koševu. Na kraju ostaje veliki žal zbog poraza u prvoj utakmici, ali sam siguran da ćemo u nastavku prvenstva igrati puno bolje.", rekao je Hadžić, dodavši:

"Od prvog dana, stručni štab i ostatak igrača su me odlično prihvatili i brzo sam se uklopio u ekipu. Zahvalan sam svima na jako dobrom prijemu i odnosu. Na meni je da radim maksimalno na svakom treningu i da se borim za svoje mjesto u ekipi."

Mladi napadač, pratio je nastupe svojih kolega na CEE Cup-u u Pragu, gdje su juniori Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo zauzeli visoko četvrto mjesto u jako kvalitetnoj konkurenciji.

"Naravno da pratim, gledao sam skoro sve utakmice. Ekipa je pokazala da ima jako dobar kvalitet. U Akademiji našeg kluba se odlično radi i vidjljiv je napredak.", rekao je Hadžić.

Na kraju razgovora, naš prvotimac se osvrnuo i na predstojeću ligašku utakmicu protiv Čelika, koja je na rasporedu u nedjelju, 30. jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo se dobro spremiti za predstojeću utakmicu protiv Čelika. Iskoristit ćemo dane do utakmice vjerujem jako dobro. U svakoj utakmici idemo na pobjedu i nakon poraza u prvom kolu, u Zenici želimo doći do tri boda. Nadam se da ćemo sa pobjedom okončati gostovanje Čeliku.", zaključio je Hadžić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi