Hadžić: Uradio sam ovo kako bih se odužio Sarajevu

Mladi napadač bordo tima za SportSport.ba

Hadžić: Uradio sam ovo kako bih se odužio Sarajevu

D. Rakanović

Mladi napadač Sarajeva Nedim Hadžić danas je zvanično produžio ugovor sa bordo timom. 

On je za SportSport.ba rekao da se na ovaj potez odlučio kako bi se odužio Sarajevu za sve što su uradili za njega. 

"Želim se odužiti klubu na svemu što su uložili i što imaju povjeranja u mene. Želim se dokazati pred svojim navijačima. Želje su mi da se izborim za veću minutažu u svetom bordo dresu, kao i da osvojim šampionsku titulu", rekao je za SportSport.ba Hadžić.

Ovaj mladi napadač bio je najbolji strijelac juniorske Premijer lige Bosne i Hercegovine. Iako je imao nekoliko ponuda iz inostranstva, on se odlučio produžiti ugovor sa Sarajevom do ljeta 2019. godine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo sam imao ponudu Benfice, međutim ponuda nije bila toliko dobra i s njom nisu pokazali da bi ulagali u mene, a meni je prioritet da igram. U Londonu sam bio jer je West Ham bio zainteresovan, ali su zbog tehničkih problema pregovori propali. Trenutno još imam nekoliko ponuda, ali za to imaju ljudi koji se brinu, a ja sam u potpunosti skoncentrisan na utakmice Europske lige", poručio je za SportSport.ba Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi