Adnan Hadžić, „jedinica“ Slobode

Hadžić: Puni smo samopuzdanja, idemo se nadigravati

Poslije večerašnjeg treniga ekipa tuzlanske Slobode zanoćit će u ekskluzivnim sobama ponajboljeg hotela u BiH Senad od Bosne na obalama modračkog jezera. 

Upravo na toj lokaciji  Miroslav Blažević i njegovi saradnici tražit će dobitnu formulu za sutrašnji, novi u nizu,  kantonalni derbi sa Bratstvom u Gračanici. 

U dosadašnjem dijelu sezone Sloboda i Bratstvo su odigrali dvije utakmice. Gračanlije su slavile  u finalu Kupa TK, a Sloboda u utakmici iz jesenjeg dijela sezone. 

No, od tada do danas mnogo je vode proteklo Sprečom, Sloboda je dobila novi tim,  dovela „trenera svih trenera“ i u nizu je od osam utakmica u kojim su ostvarene pobjede. 

U proljetnom dijelu šampionata Sloboda mreža se nije tresla, a odbrana na čelu sa Adnanom  Hadžićem najviše posla imala je u Lukavcu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U Gračanici nas očekuje slično gostovanje kao u Lukavcu. Gračanlije su veoma dobar tim, koji je posebno dobar na svom terenu. Mi smo puni samopuzdanja i na novo gostovanje idemo kako bi  se nadigravali“, kaže Hadžić.

Blažević neće moći računati na povrijeđenog Elmira Kuduzovića i kartonirane Adnana Jahića i  Muhameda Omića. Utakmica se igra u 16 sati, a Sloboda će imati podršku, kako se prognozira,  najmanje 500 navijača jer je, kako saznajemo, kupljeno toliko utakmica za crveno-crne  simpatizere.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.