Hadžić se povrijedio protiv Rapida

Povreda lakše prirode

Hadžić se povrijedio protiv Rapida

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Hadžić zadobio je povredu u jučerašnjoj utakmici 11. kola austrijske Bundeslige između Rapida i Sturma. 

Hadžić je prilikom starta nad jednim igračem Rapida osjetio bolove u prstima lijeve ruke, ali je unatoč tome stisnuo zube i po navici odigrao cijeli susret za tim iz Graca kojeg vodi Nijemac Franco Foda. 

Na sreću, medicinski pregled je pokazao da se ne radi o povredi ozbiljnije prirode, što je u kratkom razgovoru za SportSport.ba potvrdio i sam Hadžić.

"Najvjerovatnije neću morati pauzirati, jer u medicinskom timu Sturma su mi rekli da ću u ponedjeljak dobiti pomagalo za ruku s kojim ću moći trenirati i igrati", kazao nam je vezni igrač bh. reprezentacije.  

Sturm je u duelu sa Rapidom na kraju poražen rezultatom 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.