Rapid bolji od Sturma, Hadžić igrao cijeli susret

Austrijska liga, 14. kolo

Rapid bolji od Sturma, Hadžić igrao cijeli susret

Prvi susret 14. kola austrijske Bundeslige na "Ernst Happel" stadionu odigrali su Rapid i Sturm.

Timu iz Beča već u sedmoj minuti vodstvo je donio Hoffman nakon asistencije Prosenika, a gosti su na izjednačenje čekali sve do 50. minute. 

Tada se u šesnaestercu Rapida najbolje snašao Kienast i vratio stvari na početak, međutim do kraja utakmice Rapid je uspio vratiti vodstvo. Za novi i ujedno posljednji pogodak na utakmici pobrinuo se Sonnleitner. 

Na kraju dodajmo da je bh. reprezentativac Anel Hadžić odigrao cijeli susret za svoj Sturm, dok je Srđan Grahovac na drugoj strani šansu za igru dobio u posljednjih osam minuta. 

Austrijska Bundesliga, 14. kolo:

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Rapid Beč - Sturm Graz 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.